Приложението за iPhone - Dream on проектира съня

Приложението за iPhone – Dream on проектира съня

Приложението на Apple за проектиране на Вашия сън - Dream On

Най – големият експеримент със съня се казва Dream on. Той е създаден от световноизвестната компания за мобилни устройства – Apple. Вероятно взаимстван от Японската фирма „Technology Miraiworks“ и тяхното приложение моделиращо съня – Yumemiru. Професорът Ричард Уизман от Университета „Hertfordshire“, създава английска версия на приложението за iPhone, за всички не Японско говорящи потребители, за да могат да създадът техния идеален сън.

Dream on наблюдава Вашите движения докато спите и пуска „звукове“ проектирани да създадат желания от Вас сън, докато сте в „Rapid Eye Movement”(сън с бързо движение на очите).

За да използвате приложението на Apple – Dream on трябва да направите следното:

  1. Изберете желания звук.
  2. Решете в колко часа искате да се събудите и с каква музика.
  3. Включете телефона в зарядното.
  4. Натиснете „Старт“ и поставете телефона с лицето надолу върху леглото до Вас.
  5. Distribution of letters.

Приложението изчаква и наблюдава движенията Ви, докато спите. Около 20 минути преди да се събудите, програмата внимателно пуска звука, който влияе на вашето подсъзнание и ще се включи в съня ви.

Можете лесно да запишете какво сте сънували и да го споделите във Twitter или Facebook, за да се докаже или не, дали наистина влияе на съня. За да станете част от експеримента, може да свалите началния пакет на приложението от iTunes безплатно.

1 thoughts on “Приложението за iPhone – Dream on проектира съня”

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *