Бизнес чатенето е новият хит в служебната комуникация

Бизнес чатенето е новият хит в служебната комуникация

Новата тенденция измества телефонните обаждания и имейлите.

Бизнес чатенето - хитът в комуникациите

С наличието на толкова много умни устройства и мобилни джаджи, предлагащи изключително многообразие от комуникационни канали, човек лесно може да се загуби или преинформира.

Доказаният комуникационен канал

Когато става въпрос за бизнес, професионалистите предпочитат изпитани и действащи комуникационни решения, които са сигурни и лесни за ползване от всички служители, клиенти и партньори. Според различни проучвания такова решение може да е бизнес чат месинджъра. Това e един добре познат на всички комуникационен канал, който води началото си още от 1980 г., когато е бил създаден и първият онлайн чатCB Simulator.

Публично достъпните месинджъри

Онлайн чатене със свободно достъпни месинджъри

Всекидневно ни се налага да общуваме с клиенти и колеги, като доста често въпросите ни са кратки и имаме нужда от бърз отговор. Никак не е удобно да ходим на място, да използваме телефон или да съставяме дълги и отегчителни имейли. В тези и други случаи често се сещаме за чат месинджъри като Скайп, ICQ, mIRC и други безплатни публично достъпни чат софтуери. Всички те са изключително удобни за бърза комуникация с приятели, познати и роднини в чужбина, но когато става въпрос за бизнес, дали наистина са удачно решение?

Специализираното бизнес решение

Бизнес чатенето през мобилни устройства

Много мениджъри осъзнават ползите от чат месинджърите и избират специализиран бизнес чат софтуер, който гарантира висока сигурност на връзката, надеждност и уникални комуникационни възможности. Те са разработени изцяло с бизнес насоченост като частна комуникационна мрежа, уеб контрол панел и приложения за мобилни устройства с геолокация.

Избор на подходящ софтуер

Онлайн чатене - най-използваната комуникация в бизнеса

Информираните чат потребители предпочитат да ползват бизнес чат месинджъри като Бросикс, който предлага един изключително бърз, криптиран и ненатрапчив начин за комуникация в бизнес среда. Предлага още и уникалната възможност за създаване на частна комуникационна мрежа, в която може да общуват само предварително поканени потребители. С това се гарантира комуникация само с бизнес насоченост, без хакерски атаки, без разсейване с лични чатове и без изтичане на информация към конкуренти или недоброжелатели. Частната чат мрежа може да се управлява от всякакво устройство с интернет и браузър, посредством уеб контрол панел.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *