в категория Забавно

На пръв поглед тези сцени от боливудски филми може да Ви изглеждат абсурдно. В действителност обаче, те са поток от чисто творчество, необременени с глупавите закони на физиката.

Приходите на местно ниво на индийската киноиндустрия, съсредоточена в Бомбай, са двойно по-големи от тези на Холивуд. И това е напълно реално, като се вземе предвид, че населението на Индия е 1.2 млрд. души, докато в САЩ е само 300 млн. В световен мащаб статистиката е малко по-различна. Приходите на Боливуд отстъпват на Холивуд с около 50 пъти. Но въпреки това, с производство на над 200 филма годишно, Боливуд не се притеснява за простите неща като логиката. Всичко в боливудските филми е само забавление, само хардкор!

Ние също се присъединяваме към фен гилдията на индийското кино. Като истински почитатели на боливудските продукции ще Ви представим 20 от най-забележителни сцени. Гледайте и се забавлявайте!

Уникални сцени от боливудски филми, които ще Ви разсмеят:

Роси Атанасова
Роси Атанасова
Роси Атанасова е копирайтър в de-sign. Създава, редактира и оптимизира статии за сайтове. Любими занимания: сърфиране в интернет, разходки сред природата, спортуване за здраве, музика и филми. В свободното си време ходи на кино или театър с приятели. Търси развитие във всяко начинание и се стреми да реализира мечтите си. Следва максимата: Силата на словото се състои в умението да се изрази много с малко думи.
Recommended Posts

Остави коментар

7 епични фотографии на светкавицикакво са селфи снимки