Нова маркетингова стратегия за успешен бизнес

Нова маркетингова стратегия за успешен бизнес

Продавайте ефективно с иновативна маркетингова стратегия

С всеки изминал ден социалните мрежи Facebook, Twitter, Google, YouTUBE и др. придобиват все по-голяма популярност. Освен за забавление, те са една много добра платформа за популяризиране на личния бизнес. Имайки предвид ползваемостта им най-вече от младото поколение, фирмите залагат големи очаквания, че ще бъдат забелязани и техните страници.

Докато се разцъквахме из различни сайтове в интернет,  попаднахме на яки снимки, свързани със социалните мрежи и стигнахме до извода и убеждението, че те наистина стимулират бизнеса и най-вече продават!

Вижте какво имаме предвид!

Facebook обувки за успешен маркетинг
Twitter обувки за успешен маркетинг
Google обувки за успешен маркетинг
YouTUBE обувки за успешен маркетинг
Wikipedia обувки за успешен маркетинг

Като цяло идеята тук е незавършена и много от потребителите биха си купили тези обувки само защото използват социалните мрежи. Ако добавим логото или надписа на бранда ще бъде изцяло завършена иновативната реклама, наред с това се създава и усещане за фирмена и социална принадлежност.

Adidas вече направиха това:

Facebook и Twitter модели на обувки от Adidas

Социалните мрежи стимулират бизнеса

Истината е, че хората гледат на Facebook, Twitter и пр. не само като среда за забавление, но и като предпоставка да стимулират бизнеса си, за да им носи приходи. Това, което засилва  интереса е голямата им популярност и изграденото доверие у хората.

Запознати сме, че социалните мрежи успешно се вместиха в ежедневието на всички и е немислимо какво би се случило, ако се върнем 5 години назад само за седмица. Предвид това голямо предимство, бизнесът създава нова стратегия за развитие. Повечето предприемачи и големи фирми ориентират погледите си за реклама в онлайн пространството и не случайно използват Facebook, Twitter и др. именно заради големия наплив от потребители. Рекламата там никога няма да бъде пропусната.

Но не само обуквите могат да рекламират! Те са последните, които завършват цялостната визия на рекламното облекло.

Facebook екип - иновативна реклама
Twitter екип - иновативна реклама
Youtube екип - иновативна реклама
Integram екип - иновативна реклама

Съвет:

Бродирайте логото или фирмения си надпис и привлечете лесно вниманието на клиентите си. Благодарение на социалните мрежи, Вие сте по-достъпни до тях, а това Ви прави по-предпочитани.

1 thoughts on “Нова маркетингова стратегия за успешен бизнес”

  1. Полезна статия. Поздравления за нея. Бих добавил единствено, че освен всичко описано, социалните сигнали все повече се взимат под внимание и при класирането на резултатите в търсачките.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *