в категория Забавно

Приложението на Apple за проектиране на Вашия сън - Dream On

Най – големият експеримент със съня се казва Dream on. Той е създаден от световноизвестната компания за мобилни устройства – Apple. Вероятно взаимстван от Японската фирма „Technology Miraiworks“ и тяхното приложение моделиращо съня – Yumemiru. Професорът Ричард Уизман от Университета „Hertfordshire“, създава английска версия на приложението за iPhone, за всички не Японско говорящи потребители, за да могат да създадът техния идеален сън.

Dream on наблюдава Вашите движения докато спите и пуска „звукове“ проектирани да създадат желания от Вас сън, докато сте в „Rapid Eye Movement”(сън с бързо движение на очите).

За да използвате приложението на Apple – Dream on трябва да направите следното:

  1. Изберете желания звук.
  2. Решете в колко часа искате да се събудите и с каква музика.
  3. Включете телефона в зарядното.
  4. Натиснете “Старт” и поставете телефона с лицето надолу върху леглото до Вас.
  5. Distribution of letters.

Приложението изчаква и наблюдава движенията Ви, докато спите. Около 20 минути преди да се събудите, програмата внимателно пуска звука, който влияе на вашето подсъзнание и ще се включи в съня ви.

Можете лесно да запишете какво сте сънували и да го споделите във Twitter или Facebook, за да се докаже или не, дали наистина влияе на съня. За да станете част от експеримента, може да свалите началния пакет на приложението от iTunes безплатно.

ScreenShot от приложението:

И кратко видео ...

Роси Атанасова
Роси Атанасова
Роси Атанасова е копирайтър в de-sign. Създава, редактира и оптимизира статии за сайтове. Любими занимания: сърфиране в интернет, разходки сред природата, спортуване за здраве, музика и филми. В свободното си време ходи на кино или театър с приятели. Търси развитие във всяко начинание и се стреми да реализира мечтите си. Следва максимата: Силата на словото се състои в умението да се изрази много с малко думи.
Recommended Posts
Showing 0 comments
  • Парюми
    Reply

    Не са хубави такива работи. Чудят се само как да измислят да влияят на мозъците ни.

Остави коментар

reklami-po-ulicata_11bqr-code1