в категория Дизайн, Забавно

Реклами и марки

Погрижихме се да добавим няколко интересни снимки на щури реклами, осъществени върху превозни средства, а именно автомобили и автобуси. Рекламите върху тях ги различават от останалите, разбира се, но цялостният замисъл на идеята на марката е свързана не толкова да ни забавлява, а да рекламира по забавен начин. Разбира се, колкото е по интересно и забавно съдържанието на една реклама, толкова по-ясно ще рефлектира посланието на фирма към нас самите.

Били сме свидетели на много такива щури реклами по автобуси, автомобили и камиони, които се запечатват в съзнанието ни заради добре поднесеното рекламно съдържание.

Изпълнението на тази рекламна идея се нарича брандиране (от англ. дума brand – в превод на български – марка). Брандирането може да се осъществи върху автомобили, камиони и автобуси, облепени със самозалепващ фолио с уникален дизайн. А целта е, както написахме по-горе, да поднася рекламата по забавен и интересен начин, за да се запомня по-лесно.

Eто няколко интересни реклами, които намерихме в интернет:

 

Щури реклами по автобуси (6)

Щури реклами по автобуси (7)

Щури реклами по автобуси (8)

Щури реклами по автобуси (9)

Щури реклами по автобуси (10)

Щури реклами по автобуси (11)

Щури реклами по автобуси (12)

Щури реклами по автобуси (13)

Щури реклами по автобуси (14)

Щури реклами по автобуси (15)

Щури реклами по автобуси (16)

Щури реклами по автобуси (17)

Щури реклами по автобуси (18)

Щури реклами по автобуси (19)

Добромир Иванов
Добромир Иванов
Добромир Иванов е автор в de-sign.bg, създава и оптимизира съдържанието по статиите в сайта. Любими занимания: интернет сърфинг, спорт, музика и други забавления.
Recent Posts

Остави коментар

Gap_featuredtime_steve_jobs