в категория WEB

Photoshop за креативно кaвър изображение

vbk-26-facebook_1125739fРазбира се, сегашните профили във Facebook биха били доста пусти, ако мястото за снимка на корица бъде оставено празно. Рядко се случва профил да остане без заглавно изображение. Но това въведение сякаш даде старта на много дизайнери да създадат нещо креативно. А за обикновения потребител са нужни добри познания по Photoshop, за да създаде едно такова кавър изображение. Малко са хората, които биха могли сами да създадат изобретателен дизайн за профила си, повечето се доверяват на идеите за дизайн от професионални дизайнери.

 

За улеснение на много хора, в мрежата вече са достъпни и различни приложения за създаване на такова изображение, но до колко ще постиге професионален е резултат е под въпрос.

Приложението се казва Aviary. Повече информация за него можете да научите тук.

 

А сега, за да се опитаме да Ви вдъхновим да създадете и Вие нещо различно от останалите хора във Facebok, сме подбрали един арсенал от Facebook профили с дизайн на креативни кавър изображения.

Добромир Иванов
Добромир Иванов
Добромир Иванов е автор в de-sign.bg, създава и оптимизира съдържанието по статиите в сайта. Любими занимания: интернет сърфинг, спорт, музика и други забавления.
Recommended Posts

Остави коментар

Улично-изкуство-5Photoshop урок: Дизайн на типографски портрет